Drieluik tijdens Oostpoolweek 7 april

Drieluik (in) Koud Water, They are just kids & On the Road

Azzini regisseerde een drieluik over jonge mensen die op zoek gaan naar een manier om anders te leven, om te zijn wie ze zijn, zonder daaraan concessies te hoeven doen. Tijdens de Oostpool Special laten we drie delen zien als marathon.

(In) Koud Water is een bewerking van de roman Huis aan het eind van de wereld van Michael Cunningham, over drie mensen die op een onconventionele manier proberen samen te leven. “Bevlogen spel van jonge acteurs.” (NRC ****). “Bijzonder sfeervol.” (deVolkskrant****).

They are just kids gaat over de eigenzinnige kunstenaars Patti Smith en Robert Mapplethorpe, die elkaar leren kennen tijdens de Summer of Love. Het begin van een onstuimige vriendschap in roerige tijden. “Vibrerend van energie. Net als die ene zomer.” (NRC****).

On the Road is gebaseerd op Jack Kerouacs iconische boek, de bijbel van de Beatgeneratie, het handboek voor het wilde leven. Een groep vrienden gaat op roadtrip door het uitgestrekte, ruige Amerika, op zoek naar vrijheid.

17.00 – 18.45 uur    (In) Koud Water
18.45 – 19.55 uur    pauze
19.55 – 22.05 uur    They are just Kids
22.05 – 23.15 uur    pauze
23.15 – 01.35 uur    On the Road

Dineren
Natuurlijk laten we u niet verhongeren. U kunt voorafgaand aan de marathon een hoofdgerecht reserveren. Graag reserveren via 020-7959995 of op de dag zelf voorafgaand aan de voorstelling bij een medewerker die klaarstaat bij de ingang van de zaal. Vol = vol.
U kunt kiezen uit:

  • Coq au vin € 18,-
  • Zeebaars met antiboise en linguine € 21,-
  • Indische curry met bloemkool en kikkerwerten (vega) € 16,50

Het hoofdgerecht wordt vervolgens opgediend tijdens de pauze om 19.00 uur in de Brasserie.
Ook worden er tijdens de pauze om 19.00 uur wraps (kip en vega) verkocht in de foyer. Deze zijn € 5,- per stuk.

Oostpool Special
In april tonen we negen dagen theater en meer van het Arnhemse Toneelgroep Oostpool, een van de meest interessante gezelschappen van ons land. Onder leiding van Marcus Azzini speelt Oostpool klassiek en nieuw repertoire in eigenzinnige ensceneringen, beeldend theater dat de grenzen opzoekt, brutaal en verleidelijk theater voor een jong publiek en geeft ruimte aan talent. Dat laten we allemaal zien. Niet in Arnhem, maar (exclusief!) in Amsterdam.

Naast de voorstellingen is er ook een uitgebreid randprogramma.

Stapelkorting
Bij aankoop van 2 of meer voorstellingen in de Oostpool Special krijgt u € 5,- stapelkorting. U kunt kiezen voor deze mogelijkheid in ons online ticketingsysteem of ga langs bij onze kassa. Let op: u dient bij kaartcontrole beide toegangsbewijzen te kunnen laten zien wanneer u van deze korting gebruik maakt.

ster ster ster ster geen ster

“ Alles voor een goede toneelavond … knap transparant spel … bijzonder sfeervol. ” Volkskrant over (in) Koud Water

ster ster ster ster geen ster

“ In de zinderende enscenering van Marcus Azzini zijn het de mooi gedoseerde, soms ontnuchterende kalme momenten en zwijgende confrontaties die raken. ” Trouw over They are just kids

ster ster ster ster geen ster

“ Bevlogen spel van jonge acteurs ” NRC over (in) Koud Water

ster ster ster ster geen ster

“ Azzini maakt zijn meest actuele voorstelling ” Theaterkrant over On the Road

ster ster ster geen ster geen ster

“ Schitterend spel van de vier spelers, door Azzini met inleving en souplesse geregisseerd ” NRC over On the Road

ster ster ster geen ster geen ster

“ Sfeervolle broeierige voorstelling over rauw geluk ” Parool over On the Road